DİRİLİŞ ERTUGRUL DİZİSİNİN ÇEKİLGİĞİ FİLM PLATOSU MUHTEŞEM

Türk Dünyası Sinemacılar Birliği Üyeleri ve Türk Dünyasından Yapımcı Yönetmen ve Bürokratlar son Yıllarda Türkiye de Müstesna tarihi TV dizisi ve dünyada da beğeni ile izlenen Diriliş Ertuğrul Filminin çekildiği platoları gezdiler. Geziyi Diriliş dizisinde Süleyman Şah Karakterini Oynayan Türkiye’nin maderi iftiharı efsane oyuncu, aynı zamanda Türk Dünyası Sinemacılar Birliği Eşbaşkanı Serdar Gökhan tertip etti. Platoda misafirleri ağırlayan ve çalışmalarla ilgili bilgi veren Bozdağ Film Yönetim Kurulu Başkanı Yapımcı Mehmet Bozdağ platonun Türk dünyasını film çekimleri dahil eğitim çalışmaları içinde açabileceklerini ifade etti.

Misafirlere set gezisinde Bozdağ Film Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Özçelik,  Bozdağ Film Genel Müdürü Bilgehan Özen ve Filmin Yönetmeni Metin Günay platoda çekimlerinin yapıldığı mekanları gezdirerek bilgi verdiler.

Film seti gezisinden çok etkilenen misafirler Tarihi Film çekimleri için bu mekanları kullanabileceklerini ifade ettiler.

6e329c1d-9a8f-478d-a62b-6e5a438a109f

1a291209-fc3e-449d-b408-0d6deb6b398f