Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Misbah Demircan’a Ziyaret

Türk Dünyası Kültür Sanat ve Sinema Vakfı, Mütevelli Heyet Başkanı Serdar Gökhan, Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Fedai Öztürk, Festival Yurtdışı Direktörü Bayram Muhammedov ve Vakıf Genel Sekreterimiz Erdoğan Erdoğdu ile birlikte, hazır bulunduğu Vakıf Yönetimi olarak; Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Misbah Demircan ile İstanbul’da çalışma toplantısı yaptık. Toplantıda Sinema Genel Müdürü Erkin Yılmaz’da hazır bulundu. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Misbah Demircan’a 2021 Yılında gerçekleştirilecek olan Türk Dünyası Film Festivali hakkında bilgi arz edip, görüş alışverişinde bulunduk. Bakan Yardımcısının öneri ve tavsiyeleri Vakıf Yönetimi tarafından kayda alınarak ön çalışmasına başlandı.