KÜLTÜR VE TURİZM BAKANIMIZ SAYIN MEHMET NURİ ERSOY’U MAKAMINDA ZİYARET

TÜRK DÜNYASI FİLM FESTİVALİ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Türk Dünyası Film Festivali Hazırlıkları hakkında bilgi arz edip destek ve himayelerini talep etmek üzere Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy’u Bakanlıkta makamında ziyaret ettik.

Türk Dünyası Kültür Sanat ve Sinema Vakfı, Mütevelli Heyet Başkanı Serdar Gökhan, Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Demir ve Vakıf Genel Sekreterimiz Erdoğan Erdoğdu birlikte, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy’u Bakanlıkta makamında ziyaret ettiler. 2021 Yılında gerçekleştirilecek olan Türk Dünyası Film Festivali hakkında bilgi arz edip destek ve himayeleri talebinde bulundular. Kültür ve Turizm Bakanlığının bu zamana kadar yaptığı destek ve himayeleri için şükranlarını ifade ettiler.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANIMIZ SAYIN MEHMET NURİ ERSOY’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

Türk Dünyası Kültür Sanat ve Sinema Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Fedai Öztürk ve Vakıf Genel Sekreterimiz Erdoğan Erdoğdu birlikte, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret etti, verimli bir toplantı gerçekleştirdiler. Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Misbah Demircan’ında katıldığı toplantıda 2021 Yılında gerçekleştirilecek olan Türk Dünyası Film Festivali programının detayları hakkında bilgi arz edip destek ve himayeleri talebinde bulundular. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın bu zamana kadar yaptığı destek ve himayeleri için teşekkürlerimizi ifade ettik.

KÜLTÜR BAKANINI ZİYARET 1

KÜLTÜR BAKANINI ZİYARET 2