TRT AVAZ ZİYARETİ

Türk Dünyası Kültür Sanat ve Sinema Vakfı ve Festival Yönetim Kurulu Başkanımız Menderes Demir, Vakıf Genel Sekreterimiz Erdoğan Erdoğdu, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Bayram Ekici, Kırgızistan Öğrenci Temsilcisi Atilla Güven ile birlikte Türk Dünyası Film Festivalinin hazırlıkları hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere ve Festival Gala ödül töreni ile ülke gösterimleri hakkında istişarede bulunmak TRT Avaz Kanal Koordinatörü Sedat Sağırkaya beyi Makamında ziyaret ettiler.

Türk Dünyası Kültür Sanat ve Sinema Vakfı ve Festival Yönetim Kurulu Başkanımız Menderes Demir; Kabulleri ve destekleri İçin Sedat beye ve Ekibine Teşekkür ediyorum. Türk Dünyasının Müstesna Kurumu TRT Türk Dünyası Belgesel Film Festivaline en başından bu yana yayın desteği veriyor. TRT Genel Müdürü Sayın İbrahim Eren beye ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu yılda Festivalimize destek verecekler. Dedi.

TRT AVAZ ZİYARETİ 1

TRT AVAZ ZİYARETİ 3